Két nap alatt kézbesítjük rendelését!

Gyakori kérdések

Használat

Rendszeresen, vagy csak alkalmanként használatos a Proerecta?

A Proerecta azonnali egyszeri segítséget nyújt a maximális erekció eléréséhez. 1-2 kapszula fogyasztása ajánlott 60 perccel a közösülés előtt.

Kombinálhatom a Proerectát egy másik kiegészítővel vagy gyógyszerrel?

Általában a kiegészítők kombinációja nem ajánlott. A szervezet a hatóanyag felesleget felhasználás nélkül kiválasztja, ezért nincs szükség különféle kiegészítők egyidőben való használatára. A gyógyszerrel való kombináció a szintetikus anyagok nélküli természetes összetétel miatt elfogadható. Azonban mindig tanácsos orvoshoz fordulni.

Mikor alkalmazzuk a Proerectát?

Az ajánlott adag a nap folyamán szükség szerint bármikor alkalmazható, a szexuális együtlétek intenzitás fokozásának érdekében. A szer használatát azonban közvetlenül alvás előtt nem javasoljuk, mert a testnek éjszaka regenerálódnia és pihennie kell..

Használható a Proerecta alkohollal?

Az alkohol sikeresen gyengíti az erekciót, így a kiegészítő használata és alkohollal való fogyasztása kontraproduktív. Alkohollal kombinálva a hatása csökkenhet. Javasoljuk, hogy teljesen kerülje az alkoholt, az lesz a legegészségesebb a pénisz és az erekció számára.

Receptre kapható a Proerecta?

Nem, a Proerecta természetes eredetű, növényi összetételű, így gyakorlatilag nem áll fenn túladagolás vagy egyéb súlyos szövődmények kockázata. Webáruházunkban bármikor megrendelheti a terméket.

Hatásai

Mennyi ideig tart a Proerecta hatása?

A Proerecta hatása átlagosan 24 óráig tart. A megfigyelt, merevedési problémákkal rendelkező férfiak 24 órával a használat után is képesek voltak elérni és megtartani a maximális erekciót. A hatóanyag hatásának megszűnése után szükséges egy újabb adagot bevenni.

Még idős koromban is segíteni fog a Proerecta?

El kell fogadni azt a tényt, hogy az erekciót nem lehet határozatlan ideig támogatni. A 65 év feletti férfiak esetében az eredmények nagyon egyediek és teljes egészében az egészségi állapot szintjétől függenek. A testnek vannak bizonyos maximális korlátai, amelyek a kor előrehaladtával csökkennek.

Lehet nem megfelelő valaki számára a Proerecta?

Általánosságban, biztonsági okokból nem ajánlott a Proerecta és a hasonló jellegű kiegészítők alkalmazása a magas vérnyomással rendelkező, a szívinfarktuson, stroke-on átesett, vagy más szívbetegségekben.

Összetétel

Miben különbözik a Proerecta a több tucat hasonló terméktől?

A gyártásnál nagy hangsúlyt fektettünk a nyersanyagok minőségére, a precíz előállításra és a leghatásosabb összetevők alkalmazására melyek természetes forrásokból beszerezhetők.

Van a Proerectának valamilyen használati korlátozása?

Mint minden táplálékkiegészítőnél a piacon, a Proerectánál is a törvény szerint figyelmeztetni kell arra, hogy: „A termék nem alkalmas a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők, kiskorúak, terhes és szoptató nők számára.

Mit nem ihatok vagy ehetek a Proerecta használatakor?

Alapvetően nincs semmi ilyen korlátozás. azt javasoljuk azonban, hogy a Proerectát ne kombinálja túlzott mennyiségű alkohollal, mert gyakran éppen az az oka az erekció és a szexuális alkalmasság gyengülésének. Javasoljuk továbbá, hogy ne fogyasszon nagy mennyiségű ételt sem a szer használatakor, nehogy ez csökkentse a hatását.

Szállítás és fizetés

Hogyan csomagolják és címkézik a Proerectát?

Odafigyelünk a diszkrécióra, ezért átlátszatlan csomagolásban küldjük el az árut, látható megjelölés nélkül. A szállítmány csak egy címkét tartalmaz a címzett és a feladó, az eMarkest, kft. feltüntetésével.

Hány napon belül várhatom a csomagot?

A termék a rendelést követően azonnal feladásra kerül, melyet futárszolgálatunk 1-2 munkanapon belül kézbesít.

Meg tudom vásárolni a Proerectát akkor is, ha nem vagyok felnőtt korú?

A vásárlás ugyan nincs korhatárhoz kötve, de a fiatal férfiak számára körülbelül 21 éves korig a szer használata gyakorlatilag felesleges. A test még mindig fejlődésben van és a fiatal férfi szexuálisan érik, ezért még mindig van lehetőség a javulásra. Általánosságban a hatásait főleg a felnőtt férfiak becsülik nagyra, akiknek az erekciója koruk vagy életvitelük miatt gyengült.

A Proerecta csak az interneten érhető el?

Igen, jelenleg csak a webáruházunkban vásárolható meg a termék. Így költséget takarítunk meg, aminek köszönhetően megtarthatjuk kedvező árainkat.

service

Azonnali hatás

service

Nem elégedett a termékkel? Küldje vissza!

service

Európai Unióban készült termék

service

Gyors szállítás