Két nap alatt kézbesítjük rendelését!

Összetétel

Természetes termék

Fő összetevői

A Proerecta megtervezésénél nem hagytuk magunkat befolyásolni az aztékok, inkák és sumérek hajdani civilizációiról szóló reklám klisséivel és fél-igazságaival, amelyek szerint ezeket az anyagokat évezredek óta használták. Kizárólag tudományosan ellenőrzött és teljesen biztonságos növényi kivonatokat alkalmaztunk, amelyeknek hatása az erekcióra, meghosszabbított állóképességre és a szexuális libidó megnövekedésére bizonyított. A Proerecta egy modern táplálékkiegészítő, amely megfelel a legszigorúbb gyártási előírásoknak, és az Önök – ügyfeleink- még szigorúbb elvárásainak.

A készítmény teljes összetétele megtalálható a címkén:

Extrakt ženšenu

Maca gyökér

A Maca növény gyökere tekinthető természetes csodaszernek vagy akár szuperélelmiszernek is. A test és az erekció szempontjából számos előnnyel jár, de számunkra a legfontosabbak: az impotencia megelőzésére szolgál, hosszú távon javítja az erekciót, sztimulálja a libidót, növeli a spermák számát és mobilitását és megnyugtatja a problémás prosztatát.

pro2[1]

Tribulus Terrestris

Az erekciót támogató készítmények leggyakoribb összetevője ez a nem feltűnő növény, ezért egyértelmű választás a Proerecta összetételében is. Az összes összetevő közül a legjobban támogatja pénisz vérellátását és egyben alaposan táplálja a heréket, amelyek erős és egészséges spermiumokat termelnek.

pro3[1]

Citrullin

A citrullin olyan gyümölcsből nyert aminosav, amely pozitív hatással van az egész testre. Kitűnő az erekció támogatásában, ezért nem tudtuk kihagyni az összetételből. A citrullin feladata a hatások felgyorsítása. A dinitrogén-oxid-molekulák forrása, amely oxigénnel telíti a vért, és az gyorsabban és hatékonyabban hatol be a pénisz szöveteibe.

pro4[1]

Kakaóbab kivonat

A kakaóbabból nyert serkentő összetevő segít a meggyengült erekcióval rendelkező kimerült testnek. Az orvostudományban sztimulánsként használják a szívtevékenység és a vérkeringés serkentésére. Lazítja a simaizmokat és tágítja az érfalakat, így a vér könnyebben és gyorsabban áramlik a péniszbe.

pro5[1]

Ginzeng kivonat

A ginzeng gyökér kivonat optimalizálja a férfi szexuális funkciókat és megvédi őket a legyengüléstől. Támogatja a test vérellátását, beleértve a péniszét is, ezáltal hozzájárul az erős erekcióhoz és a test vitalitásához is. Egyben véd a kimerültség és az ellenállóképesség elvesztése ellen is.

pro6[1]

 E-vitamin

Az E-vitamin lassítja a véralvadást, segítve ezzel a vér hatékonyabb keringését a szervezetben, különösen a péniszben. Továbbá fokozza az érzékenységet az izgalmi állapotban, ezáltal jobb élményt és átfogó érzékelést biztosít közösülés közben.

Kipróbálom a Proerectát
service

Azonnali hatás

service

Nem elégedett a termékkel? Küldje vissza!

service

Európai Unióban készült termék

service

Gyors szállítás